Обновеният ни парк

darriya

13 юни 2017

Няма коментари

Лятото вече е тук и все повече ни се иска да прекарваме времето си на открито, в паркове и градини. И макар че всяко място с дървета и трева върши работа, има места като нашето, където посещението им е удоволствие за сетивата и прилича на разходка в музей.

Благоприятният климат и почвата, помагат на прекрасните ни рози да се усещат от далече. Кралицата на цветята цъфти с червени цветове в нашата китна градина, заобиколена от божури и други по-малки цветчета.

Последни щрихи

Паркът разполага с три големи шатри и една по-малка, които покрихме наскоро, за да не може летният дъждец да развали вашето събитие. Вечер, парка е осветен от красиви светлинни гирлянди (като тези на снимката по-долу), градински лампи и разбира се всяка шатра има собствена светлина. В средата на градината, величествено стои красив фонтан. Разполагаме с покрит кът за кетъринг и изградено барбекю. Какво е едно градинско парти, рожден ден или всяко друго събитие без музика? Погрижили сме се и за това, във всяка шатра има монтирани колони и обособен кът за DJ.

Паркът е с капацитет 50 човека.

За резервации - +359 879 593 322

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Translate »